Meistä

Viime vuosina Internetin treffisivustojen määrä on kasvanut niin huikeasti, että on entistä vaikeampaa valita sopivaa sivustoa, johon haluaisi rekisteröityä sopivan kumppanin löytämiseksi. Sen vuoksi olemme halunneet avata tämän seuranhakusivustoja luokittelevan sivuston, jotta voimme auttaa sinua päätöksesi tekemisessä. Olemme määrittäneet tarkasti treffisivustojen parhaimmiston, jotka ovat meidän tiimimme mielestä luotettavimpia sivustoja, jotta sinä voisit keskittyä tulokselliseen seuranhakuun.

Tiimimme rikkoo tabuja, eikä tyydy keskustelemaan vain tavallisesta seuranhausta suorapuheisesti, vaan vertailee myös parhaita netin seuranhakuun keskittyneitä sivustoja. Me haluamme auttaa vierailijoitamme tekemään aina parhaan valinnan, mitä tulee seuranhakusivustoihin ja tietenkin ennen kaikkea anonyymiteettiin.

Vaikka luokituksemme on subjektiivinen, olemme varmoja että se on kuitenkin varteenotettava näyte Internetin luotettavimmista seuranhakusivustoista. Voit itse testata valikoimaamme ja päättää, oletko samaa mieltä. Kokeile listaamiamme sivustoja, ja tee itse oma päätöksesi mikä on paras seuranhakusivusto. Jos haluat esittää meille kommentteja, otamme mielellämme palautteesi vastaan ja kuuntelemme mielipiteitäsi.

Testaamme sivustojen useita ominaisuuksia sekä tiedustelemme useilta seuranhakijoilta heidän mielipiteitä sivustoista. Lisäksi analysoimme sivustojen yksityisyyden suojan ja hinnoittelun, jotta palvelujen vertailu olisi vaivattomampaa ja läpinäkyvämpää niiden loppukäyttäjälle, eli Sinulle.

Tarjoamme siis selkeän ja varteenotettavan seuranhakusivustojenluokituksen, joka perustuu tosielämän kokemuksiin.

Toivomme että nautit valitsemiimme verkkosivustoihin tutustumisesta, ja erityisesti toivomme, että löytäisit hakemasi kumppanin!