Käyttöehdot

Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille henkilöille.

Sivuston käyttö

Sivuston sisältämä materiaali on suojattu tekijänoikeuksilla sekä Suomessa että ulkomailla. Palveluntarjoaja pidättää itsellään kaikki oikeudet sivujen sisältöön ellei toisin ole sivuilla mainittu.

Sisällön tai sisällön osan saattaminen yleisön saataviin levittämällä, esittämällä tai näyttämällä julkisesti tai varastointi tai kappaleiden valmistaminen sisällöstä tai sen osasta ilman julkaisija etukäteen antamaa nimenomaista kirjallista suostumusta on kielletty.

Takuu ja vastuunrajoitus

Palveluntarjoaja pyrkii varmistamaan sivuston virheettömän toiminnan, mutta ei takaa palvelun virheettömyyttä eikä jatkuvaa toimintaa. Sivuston sisältö esitetään sellaisenaan. palveluntarjoaja ei vastaa sivujen sisällöstä, oikeellisuudesta, täsmällisyydestä tai luotettavuudesta. Palveluntarjoaja varaa oikeuden koska tahansa muuttaa sivuja ja estää pääsyn sivuille.

Palveluntarjoaja ei vastaa käyttäjälle tai kolmansille osapuolille aiheutuneista vahingoista, jotka johtuvat palvelun käytöstä. Palveluntarjoaja ei myöskään ole millään tavoin vastuussa sivuston ja käyttäjän välisestä tietoturvasta, eikä vastaa viestien sisällöstä eikä perillemenosta.

Kolmansien osapuolten sivustot

Sivuiltamme mahdollisesti linkitettyjen sivujen käyttöön sovelletaan kyseisten sivujen käyttöehtoja. Palveluntarjoajalla ei ole mahdollisuuksia vaikuttaa niillä olevan aineiston sisältöön eikä niiden sisältö ole palveluntarjoajan hallinnassa. Siirtyessään tällaisille sivuille, käyttäjän on tutustuttava ja hyväksyttävä niiden mahdolliset käyttöehdot. Siirtymällä tällaisille sivuille, käyttäjä hyväksyy, että kyseiset sivut tai niiden sisältö eivät ole palveluntarjoajan hallinnassa.

Käyttöehtojen hyväksyminen

Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt täysin tällä sivulla esitetyt käyttöehdot. Saatamme päivittää tai muokata näitä ehtoja milloin tahansa. Viimeisen päivityksen päivämäärä ilmoitetaan sivun alareunassa. Huomioithan, että on sinun vastuullasi tarkastaa tälle sivulle mahdollisesti tehdyt muutokset. Jos et hyväksy käyttöehtoja, sivustoa ei saa käyttää.

Käyttöehdot päivitetty: 15.10.2021